COACHING

Loopbaanbegeleiding en persoonlijke coaching

Loopbaanbegeleiding en persoonlijke coaching

Coaching is erop gericht om jou in staat te stellen je verder te ontwikkelen, bewuste keuzes te maken en effectief gedrag te vertonen. Ik coach vanuit de context van je werk, maar daar zul je ook privé de vruchten van plukken! De focus is positief en gericht op de toekomst.Dat neemt niet weg dat we ook stilstaan bij belemmeringen en hoe je deze kunt overwinnen.

Coaching met ZKM zelfonderzoek

Mijn specialisme is de zelfconfrontatiemethode (ZKM). Daarbij maak ik onderscheid tussen loopbaancoaching en persoonlijke coaching . Het verschil zit 'm met name in de vragen die centraal staan. Klik door voor meer informatie en vraag jezelf bij het maken van een keuze af: in welke vragen herken ik mijzelf/mijn situatie? Jouw keuze bepaalt de focus tijdens de coaching.

Coachingstraject

Na een vrijblijvend intakegesprek adviseer ik je welk coachingstraject het beste aansluit bij jou en de gewenste resultaten. We kijken samen of we de ZKM inzetten als coachingsinstrument.

Klanten over Mieke

Wat vastgelopen in de zoektocht naar een betere werk/gezinsbalans in combinatie met eigen ambitie, klopte ik bij Mieke aan. Al na 2 sessies waren mijn gedachten, overtuigingen en wensen geïnventariseerd en zodanig gestructureerd dat ik er mee aan de slag kon. Onder de werktitel "puinruimen" heb ik samen met Mieke een plan gemaakt voor de vervolgstappen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een carrièreswitch waar ik nog altijd blij mee ben.

- Elsebeth de Landmeter, projectleider nieuwbouw Elisabeth / eigenaar DeLandmeter Consultancy -

Ja, ik wil koffie en kennismaken...

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking tijdens een kopje koffie