LOOPBAAN COACHING

Diepgaand bezinnen op je talenten, drijfveren en keuzes

Loopbaanbegeleiding

Diepgaand bezinnen op je talenten, drijfveren en keuzes

  • Heb je het gevoel ‘vast te zitten’ in je werk of ontwikkeling?
  • Sta je op een kruispunt en weet je niet wat het beste bij jou past?
  • Mis je plezier of voldoening in je werk?
  • Heb je het idee dat je veel meer kunt dan je nu laat zien?
  • Wil je meer zicht op wat jou drijft en wat je echt belangrijk vindt?

Loopbaancoaching helpt je om bewust stil te staan bij jezelf: wie ben je? Hoe heb je je ontwikkeld? Wat kun je goed? Wat wil je (niet)? Hoe wil je je verder ontwikkelen?

Mijn coachingsstijl

Met persoonlijke aandacht, prikkelende vragen en beproefde methoden werken we samen aan jouw doelen. Mijn grondhouding is coachend en ik geef advies waar nodig.

Gelukkiger in werk en leven

Resultaat van loopbaancoaching is dat je meer zicht krijgt op je talenten, waarden, onbewuste drijfveren én je mogelijkheden om invloed uit te oefenen. Hierdoor kom je in beweging en maak je bewuste keuzes. Je komt ‘tot bloei’: je bent energieker, krachtiger, succesvoller en gelukkiger in je werk en leven.

Gratis eerste coachingsgesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Welkom!

Klanten over Mieke

Mieke heeft mij een aantal keer een spiegel voorgehouden die doel trof. Ze durft confronterende dingen te zeggen die ik op dat moment niet altijd even leuk vond, maar wel nodig had. En ze heeft me geholpen om na te denken over wat ík nu kan doen om weer grip te krijgen op mijn zoektocht. Iets waar ik nu weer veel energie en plezier uit haal.

- Henk Schravemade, Directeur bestuurder van TeamAlert -

De coaching bij Mieke heeft opgeleverd dat ik beter weet wat ik echt belangrijk vind en meer rust en geluk ervaar. Dit heeft me een steun in de rug gegeven om knopen door te hakken en in de actiemodus te stappen. Mieke heeft een juiste balans tussen ruimte geven en sturing geven, ze stimuleert zonder directief te worden. Gestructureerd en snelle acties. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, professioneel qua methode en kennis. Daarbij stelde ze me op mijn gemak, was ze open en vriendelijk.

- Esther Tiemessen, Teamleider Rivierengebied-West bij Staatsbosbeheer: -

Ja, ik wil koffie en kennismaken...

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking tijdens een kopje koffie