COACHING VOOR ORGANISATIES

Professionele coaching leidt tot keuzes in werk en leven

Loopbaanadvies voor uw organisatie

Meer dan ooit is de slagkracht van uw organisatie belangrijk. Daarbij wilt u uw mensen zolang mogelijk gemotiveerd en vitaal aan het werk houden. Zij willen door hun werk zin geven aan hun leven, contacten aangaan en zich verder ontwikkelen. Bevlogen personeel betekent betere resultaten. Het is de kunst om dat vuurtje brandend te houden.

Loopbaanbegeleiding en ZKM

Hoe kunt u stimuleren dat zij zelf verantwoordelijkheid nemen? Zij moeten zichzelf niet langer beschouwen als werknemer, maar als een werkondernemer. Zij moeten regisseur worden van hun eigen loopbaan. Dat is voor de werknemer een andere ‘mindset’.

Loopbaanbegeleiding – in het bijzonder met de ZKM - is bij uitstek geschikt om werknemers tot deze andere ‘mindset’ te stimuleren.

Persoonlijke groei

Een gestructureerd zelfonderzoek maakt uw werknemer bewust van de thema’s en onderliggende motieven in zijn loopbaan en leven. Hij/zij ontdekt de rode draad hierin. Hij/zij ontwikkelt een toekomstvisie en maakt een persoonlijk groeiplan. Op basis van diepgaande reflectie maakt hij/zij bewuste keuzes die leiden tot de gewenste veranderingen en concrete resultaten.

Coachingstraject

In dit coachingstraject blijft uw werknemer onafhankelijk en wordt hij/zij geïnspireerd om zelf zijn/haar ontwikkeling en loopbaan richting te geven.

Ja, ik wil koffie en kennismaken...

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking tijdens een kopje koffie